thinc.gr thinc τηινψ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

BRONZE

Η ASSET MANAGEMENT BROKERAGE IKE είναι μια Εταιρεία Πρακτορειακων Ασφαλίσεων και Συμβούλων Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων με διαχειριστή τον κο Γεώργιο Χωλιδη, άνθρωπο της Αγοράς από το 1990, με πρωτιές και διακρίσεις στο Agency, GAMA , MDRT κ.α. Ασφαλιστικός Σύμβουλος, Unit, Δ/ντης Υποκαταστήματος, Υπεύθυνος Δικτύου Γερμανίας με 10 Υ/Κ  στην Interamerican του κου Δημήτρη Κοντομηνα.

Στην Ελλάδα διετέλεσε Επιθεωρητής Πωλήσεων και Περιφερειακός Διευθυντής Πωλήσεων σε Ασφαλιστικές Εταιρείες. 

Τα τελευταία 15 έτη η Α.Μ.Β. δραστηριοποιείται με γραφεία στην Καλαμαριά, Θεσσαλονίκης, στο Κέντρο Θεσσαλονίκης και στο Κιλκίς:

α) στο Retail Ασφαλιστικών Προϊόντων σε όλους τους Κλάδους,

β) στην Ανάπτυξη και Υποστήριξη Δικτύων Ασφαλιστών-Πρακτόρων με Ανάθεση Έργου από Επώνυμες Ασφαλιστικές Εταιρείες και πάνω από 180 Συνεργάτες πανελλαδικά και 

γ) στο νέο Project που αφορά την Εκπαίδευση, Διοργάνωση Σεμιναρίων και την Επιχειρηματική Συμβουλευτική στην Οργάνωση και Λειτουργία σε υπάρχοντα Ασφαλιστικά Γραφεία και σε υπό Ίδρυση Νομικά και Φυσικά Πρόσωπα στην Κεντρική Μακεδονία κι όχι μόνον.

Η μεγάλη Εμπειρία μας, κυρίως όμως, η Πελατοκεντρική μας φιλοσοφία, η Έγνοια και το Ήθος , η Εντιμοτητα των Λογων μας ( κατι σπανιο στον Τομεα μας πλεον ) όλα αυτά τα χρόνια μάς έχουν καθιερώσει στη Συνείδηση των Συνεργατών μας. 

Επικοινωνηστε μαζι μας

Τηλεφωνα / 2310457767 & 6984630588

E mail /  info@amb24.gr

Η Β&Β Ειδικές ασφαλιστικές υπηρεσίες ιδρύθηκε το 1971 και είναι εταιρία παροχής εξειδικευμένων ασφαλιστικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία και καθιερωμένη επαγγελματική φήμη στην αντιμετώπιση των ασφαλιστικών θεμάτων μεγάλων επιχειρήσεων, την οποία απέκτησε αξιοποιώντας τη συσσωρευμένη εμπειρία των παλαιοτέρων στελεχών της και τη συνεχή καθημερινή επιστημονική ενημέρωση των εξελίξεων της αγοράς της από τα νεότερα στελέχη της, σε συνάρτηση με το ειλικρινές ενδιαφέρον για τον ιδιώτη και τον επιχειρηματία.

Η πολυετής εμπειρία  μας στον κλάδο της ασφάλισης, σε συνδυασμό με το κύρος και την καταξίωση, έννοιες ταυτόσημες με την εταιρία μας, όχι μόνο αποτελλεί εχέγγυο επιτυχίας, αλλά, συνεχίζει να δίνει καθημερινά λύσεις σε κάθε είδους ασφαλιστικές ανάγκες ιδιωτών και επιχειρήσεων παρέχοντας ταυτόχρονα άμεση και άψογη εξυπηρέτηση. Στην Β&Β συνεργαζόμαστε με τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες παγκοσμίως. Επιλέγουμε για λογαριασμό και με την σύμφωνη γνώμη του πελάτη τον καταλληλότερο για αυτόν συνδυασμό ασφαλιστικών καλύψεων και παροχών. Διαπραγματευόμαστε  είτε πρόκειται για ιδιώτες είτε για επιχειρήσεις τα καλύτερα ασφαλιστήρια συμβόλαια με τους πιο συμφέροντες όρους, με γνώμονα πάντοτε, την εξυπηρέτηση του πελάτη και τη διασφάλιση των συμφερόντων του.

Η εταιρεία Ε.Ν. ΜΑΝΟΣ ΕΠΕ προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες στο χειρισμό ζημιών, στην ανάληψη & στην εκτίμηση κινδύνων προς Ασφαλιστικές & Αντασφαλιστικές εταιρίες στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης με 5 γραφεία σε 3 χώρες, Ελλάδα, Κύπρο & Ηνωμένο Βασίλειο.

Επιπλέον, είναι η μοναδική εταιρεία πραγματογνωμόνων που με επιτυχία δραστηριοποιείται και εκτός της Ελληνικής επικράτειας, διατηρώντας 30 μόνιμους πραγματογνώμονες – εκτιμητές.

Η Ε.Ν. ΜΑΝΟΣ ΕΠΕ δραστηριοποιείται ανελλιπώς από το 1955 στην ασφαλιστική αγορά και έχει παρακολουθήσει από κοντά την εξέλιξη & την ανάπτυξη της.

Η  εμπειρία που έχει συσσωρεύσει κατά την αποτελεσματική διεκπεραίωση περισσοτέρων των 220.000 υποθέσεων, σε όλους τους κλάδους των γενικών ασφαλειών και η τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την άρτια επιστημονική κατάρτιση που έχει αναπτύξει τις τελευταίες 5 και πλέον δεκαετίες, αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει σε όλες τις περιοχές που καλύπτει μέσω του δικτύου της.

Η Ε.Ν. ΜΑΝΟΣ ΕΠΕ διατηρεί από το 2013 συνεργασία με το διεθνές γραφείο πραγματογνωμόνων MATTHEWS DANIEL.

Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ με 36 χρόνια παρουσίας στην ασφαλιστική αγορά, εξειδικεύεται στη διαχείριση ασφαλιστικών κινδύνων, παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες υψηλού επίπεδου και ανταγωνιστικά προϊόντα που καλύπτουν ολοκληρωμένα τις σύγχρονες ανάγκες Ιδιωτών, Επαγγελματιών, Επιχειρήσεων, Συλλόγων και Οργανισμών. Από την ίδρυση της έως σήμερα πρωταγωνιστεί στον τομέα των ασφαλιστικών υπηρεσιών, στηριζόμενη στην άψογη οικονομική της διαχείριση, στην επιχειρηματική στρατηγική που εφαρμόζει  σύμφωνα με τις εξελίξεις της αγοράς και στο άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της. Οι δραστηριότητες της επεκτείνονται μέσω δυναμικού δικτύου Πιστοποιημένων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών τόσο στην Αττική όσο και σε αρκετούς νόμους της Ελλάδας. Η ισχυρή κεφαλαιακή επάρκεια της Εταιρίας, αλλά και η αναγνώριση της εταιρικής της ταυτότητας, εδραιώνουν σημαντικά την θέση της στο νέο επιχειρηματικό περιβάλλον της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης και ενισχύουν το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα σε όλες τις επαγγελματικές συνεργασίες της.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ!

ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες κατόπιν συστηματικής έρευνας αγοράς με συγκριτικές αναλύσεις των ποσοτικών αλλά και των ποιοτικών χαρακτηριστικών τους και μόνο από αξιόπιστες – φερέγγυες ασφαλιστικές εταιρείες.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ευέλικτα ασφαλιστικά προγράμματα με ευνοϊκούς όρους και ανταγωνιστικές τιμές, προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες απαιτήσεις και στα οικονομικά δεδομένα του πελάτη,  επιτυγχάνοντας το μέγιστο επιθυμητό όφελος με το μικρότερο δυνατό κόστος.

ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ τις ασφαλιστικές ανάγκες των πελατών με σεβασμό στις αρχές της νομιμότητας και της διαφάνειας, χωρίς παραπλανητικές πρακτικές, επιδιώκοντας με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης να προσφέρουμε πάντοτε το καλύτερο.

HealthWatch Assistance was launched in November 2000 to offer a suite of medical and travel assistance services, including cost containment, in

Greece, Europe and the Eastern Mediterranean region.

Headquartered in Thessalonica in Northern Greece, HealthWatch currently employs a staff of 60, including doctors, nurses, lawyers and claim’s handling experts. HealthWatch maintains negotiated agreements with healthcare provider organizations, based on protocol pricing and discounts from published tariffs. Cases are actively medically managed, ensuring concordance with insurance policy.

We provide a full range of high standard medical services, like:

  • 24/7 Medical Assistance Services
  • Healthcare Management Services
  • Medical e-UNDERWRITING
  • Travel Assistance Services
  • Online Health Applications

Beyond Greece, HealthWatch provides the same range of services in Turkey, Cyprus, Bulgaria and Egypt via either the Thessaloniki or the local office and can also provide services in more than 70 countries worldwide through reciprocal agreements with overseas medical providers.

To Infodromio Software είναι ένα software house με απόλυτη εξειδίκευση στον τομέα της ιδιωτικής ασφάλισης. Με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας και ουσιαστική γνώση των ιδιαιτεροτήτων του κλάδου, ο ιδρυτής του, Σταύρος Βαλσάμης, και όλοι εμείς στο Infodromio Software, προσπαθούμε συνεχώς να ανεβάζουμε τον πήχη στην αγορά ασφαλιστικού λογισμικού.

  • 2010 Ιδρύεται το Infodromio Software και δημιουργείται το Insurance MultiRate, ένα προϊόν για την πραγματοποίηση πολυτιμολόγησης στον κλάδο αυτοκινήτων.
  • 2011 Μέσα από μια στρατηγικής σημασίας συνεργασία, παραχωρούνται στην PK Data τα δικαιώματα της αποκλειστικής διάθεσης των προϊόντων του Infodromio Software.
  • 2012 Κατασκευάζεται η πλατφόρμα HERMES, μέσω της οποίας το δίκτυο συνεργατών συνδέεται με το μεσίτη και πραγματοποιεί online όλες τις καθημερινές λειτουργίες.
  • 2015 Η PK Data αναδεικνύει το HERMES ως το πλέον διαδεδομένο διαδικτυακό front-end εργαλείo και κάνει τις πρώτες ενέργειες για την διείσδυση στην αγορά της Κύπρου.

Έχω πάθος με το να κατασκευάζω ιστοσελίδες και να συμβουλεύω εταιρείες και ιδιώτες για το πως θα οδηγηθούν σε ηλεκτρονικές επιτυχίες.

Είμαι ευτυχισμένος γιατί έχω καταφέρει να κάνω το χόμπι μου επάγγελμα και γίνομαι ακόμα πιο χαρούμενος όταν μαζί με τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται πιάνουμε τους ηλεκτρονικούς στόχους που έχουμε θέσει.

Μέσα από μία συνεργασία θέλω να αναπτύξουμε μαζί μακροχρόνιους επαγγελματικούς δεσμούς. Άλλωστε μπορείτε να διαβάσετε μερικά από τα σχόλια πελατών μου για να καταλάβετε τι είναι αυτό που μας κρατάει τόσο δεμένους.

Το NGN Group ξεχωρίζει στον τομέα των ασφαλιστικών υπηρεσιών, προσφέροντας εξαιρετικά εξειδικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών του. Με βάση την τεχνογνωσία του, εμπειρία του και την στρατηγική του συνέπεια στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και καινοτόμων λύσεων, το NGN Group κατανοεί τη σημασία της ασφάλειας στον σύγχρονο κόσμο. Ανεξάρτητα από τον τύπο ασφάλισης που αναζητούν οι πελάτες, η ομάδα μας προσφέρει προσαρμοσμένες λύσεις που καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες και προσδοκίες του κάθε ασφαλισμένου ανεξάρτητα του μεγέθους του. Με στόχο την προστασία των πελατών του, το NGN Group συμβάλλει στη δημιουργία ενός αξιόπιστου ασφαλιστικού περιβάλλοντος για τους πελάτες του.