thinc.gr thinc τηινψ

ΧΟΡΗΓΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

GOLD

Η Allianz Trade είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην Ασφάλιση Εμπορικών Πιστώσεων και αναγνωρισμένος ειδικός στους τομείς των εγγυήσεων, της είσπραξης απαιτήσεων, της εμπορικής πίστωσης και του πολιτικού κινδύνου. Το ιδιόκτητο δίκτυο πληροφοριών μας αναλύει καθημερινά τις αλλαγές στην οικονομική κατάσταση περισσότερων από 80 εκατομμυρίων επιχειρήσεων.

Παρέχουμε στις ασφαλισμένες εταιρείες τη γνώση και την εμπιστοσύνη ώστε να συναλλάσσονται και να αναπτύσσονται με ασφάλεια, μέσα από τη διασφάλιση των εισπράξεών τους.

Αποζημιώνουμε τις ασφαλισμένες εταιρείες σε περίπτωση μη είσπραξης των εμπορικών τους απαιτήσεων, αλλά, ακόμη πιο σημαντικό, τις βοηθάμε να προλάβουν και εξαρχής τις επισφάλειες. Σε κάθε περίπτωση, όταν συμβεί το απροσδόκητο, η πιστοληπτική μας αξιολόγηση AA εγγυάται τους πόρους, με την υποστήριξη της Allianz, για να παρέχουμε αποζημίωση για την εξασφάλιση των επιχειρήσεων.

Με έδρα το Παρίσι, η Allianz Trade είναι παρούσα σε 52 χώρες με 5.500 υπαλλήλους. Το 2022, o ενοποιημένος κύκλος εργασιών μας ανήλθε στα 3,3 δισ. ευρώ με τις ασφαλισμένες επιχειρηματικές συναλλαγές παγκοσμίως να αντιπροσωπεύουν την περασμένη χρονιά έκθεση ύψους 1.057 δισ. ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε allianz-trade.com

Η ARAG είναι ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς Νομικής Προστασίας στην Ευρώπη και η μεγαλύτερη οικογενειακή επιχείρηση στον κλάδο ασφαλειών στη Γερμανία με έδρα το Ντίσελντορφ.

Σήμερα, 90 χρόνια μετά την ίδρυσή της, η ARAG προσδιορίζεται διεθνώς ως ένας επιτυχημένος, καινοτόμος ασφαλιστής ποιότητας.

Εκτός Γερμανίας, η εταιρία έχει παρουσία σε 19 χώρες συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, Καναδά και Αυστραλία μέσω υποκαταστημάτων, θυγατρικών και holdings, διαθέτει γραφεία διακανονισμού ζημιών και ένα ολοκληρωμένο διεθνές δίκτυο εξειδικευμένων δικηγόρων για τις ανάγκες των ασφαλισμένων της.

Από την ολοκλήρωση της εσωτερικής ευρωπαϊκής αγοράς και μέχρι σήμερα, πολιτική της εταιρίας παραμένει η εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και όχι μόνο σε εθνικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο, και υποστηρίζεται με αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα από τις εταιρικές αρχές που δεσμεύουν εταιρία και προσωπικό.

Με μετοχικό κεφάλαιο άνω των 200 εκατ.Ευρώ και με πάνω από 18 εκατ.συμβόλαια, ο όμιλος επιτυγχάνει έσοδα από ασφάλιστρα πάνω από 1,9 δισ. μέσα από 4.400 απασχολούμενους.

Η ARAG SE είναι υπεύθυνη για το στρατηγικό και λειτουργικό management του ομίλου για τη Νομική Προστασία, τόσο στη Γερμανία όσο και στο εξωτερικό.

 Στην Ελλάδα, η ARAG, με πρωταγωνιστική παρουσία στην ασφαλιστική αγορά τα τελευταία 50 χρόνια, ασκεί αποκλειστικά τον κλάδο της Νομικής Προστασίας, παρέχοντας εξειδικευμένα προϊόντα, που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών της.

Οι ασφαλισμένοι που έχουν εμπιστευθεί την ARAG γνωρίζουν ότι, με αυτόν τον τρόπο, έχουν κατοχυρώσει τα δικαιώματά τους.

Ο Όμιλος Atradius διαθέτει προϊόντα και υπηρεσίες Ασφάλισης Πιστώσεων και Διαχείρισης Απαιτήσεων με παρουσία, μέσω των 160 γραφείων του, σε περισσότερες από 50 χώρες.

Το Ελληνικό υποκατάστημα ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1998 και παρέχει υπηρεσίες Ασφάλισης Πιστώσεων και Είσπραξης απαιτήσεων με σκοπό την προστασία των επιχειρήσεων έναντι των κινδύνων που συνδέονται με την επί πιστώσει πώληση προϊόντων και υπηρεσιών.

H Atradius Ελλάδος έχει κερδίσει την εκτίμηση της επιχειρηματικής κοινότητας, και τα τελευταία συναπτά έτη είναι Market Leader στην Ελληνική Αγορά Ασφάλισης Πιστώσεων.

Βασικός στόχος και σταθερή μας προσήλωση αποτελεί η  παροχή, προς τους Ασφαλισμένους και Συνεργάτες μας, ασφαλιστικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, καθώς και πρωτοποριακών ασφαλιστικών προϊόντων, ούτως ώστε να διαμορφώσουμε ένα πλαίσιο προστασίας έναντι του αυξημένου κίνδυνου της αφερεγγυότητας που ενέχει το σύγχρονο εμπόριο και ταυτόχρονα  να προστατεύσουμε τη ρευστότητα των ελληνικών επιχειρήσεων, επιτρέποντας έτσι την ανάπτυξη των εργασιών τους.

Η Carglass® είναι ηγέτιδα εταιρεία επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων παντός τύπου οχημάτων. Δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2001 και εξυπηρετεί 100.000 αυτοκινητιστές ετησίως.

Διαθέτει το μεγαλύτερο εταιρικό δίκτυο καταστημάτων στον κλάδο και πανελλαδικό δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών και σημείων εξυπηρέτησης, για να καλύπτει ακόμη και τις πιο απομακρυσμένες περιοχές, ενώ με τις κινητές μονάδες εξυπηρετεί περιστατικά στον χώρο αρεσκείας των πελατών.

Η Carglass® αποτελεί την μοναδική εταιρεία του κλάδου που διαθέτει πιστοποίηση από το Institute of the Motor Industry για την αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτων, αλλά και την υπηρεσία Παραμετροποίησης Κάμερας ADAS, τόσο για παραδοσιακά, όσο και για υβριδικά και ηλεκτροκίνητα οχήματα. Σε συνδυασμό με την τοποθέτηση Γνήσιων Κρυστάλλων και τη χρήση Αποκλειστικής Πατενταρισμένης Τεχνολογίας, καλύπτει όλες τις αναγκαίες προϋποθέσεις για ασφαλές και εγγυημένο αποτέλεσμα.

Επιπλέον, ως ηγέτιδα εταιρεία επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου στην Ελλάδα, διατηρούμε στενές σχέσεις συνεργασίας με την πλειοψηφία των ασφαλιστικών εταιριών στην Ελλάδα, έχοντας τη δυνατότητα να διαχειριζόμαστε όλη τη γραφειοκρατική διαδικασία για σας, διευθετώντας τον διακανονισμό ζημιάς.

Τέλος, η εταιρεία διαθέτει πληθώρα επιπλέον υπηρεσιών για το αυτοκίνητο, όπως είναι η τοποθέτηση υαλοκαθαριστήρων, αντηλιακών μεμβρανών, ανεμοθραυστών κ.α. με στόχο να προσφέρει ολιστική εξυπηρέτηση γύρω από το κομμάτι των κρυστάλλων αυτοκινήτου.

COFACE FOR TRADE

With over 75 years of experience and the most extensive international network, Coface is a leader in trade credit insurance & risk management, and a recognized provider of Factoring, Debt Collection, Single Risk insurance, Bonding, and Information Services.
Coface’s experts work to the beat of the global economy, helping ~50,000 clients in 100 countries build successful, growing, and dynamic businesses. With Coface’s insight and advice, these companies can make informed decisions. The Group’ solutions strengthen their ability to sell by providing them with reliable information on their commercial partners and protecting them against non-payment risks, both domestically and for export.

Η EUROINS έχει παρουσία στην Ελλάδα από το 2014 όπου είχε ξεκινήσει τη δραστηριότητά της υπό το καθεστώς Ελεύθερης Παροχής Υπηρεσιών. Από το 2019 λειτουργεί ως υποκατάστημα της EUROINS AD, της ηγετικής ασφαλιστικής εταιρείας με έδρα στη Βουλγαρία, μέλος του EUROINS INSURANCE GROUP (EIG), ενός από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους της ΝΑ Ευρώπης.

Η EUROINS Ελλάδος διαθέτει εκτενές δίκτυο συνεργαζόμενων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών σε ολόκληρη τη χώρα και παράλληλα διατηρεί γραφεία στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα και το Ηράκλειο Κρήτης, διευρύνοντας διαρκώς την παρουσία της με στόχο να βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στις ανάγκες των ασφαλισμένων της.

Έχει λάβει έξι πιστοποιήσεις ISO στους τομείς της διαχείρισης ποιότητας, επιχειρησιακής συνέχειας, περιβάλλοντος, υγείας & ασφάλειας εργασίας, ασφάλειας πληροφοριών και της διαχείρισης κατά της δωροδοκίας.

Μέσα από ένα ευρύ φάσμα δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, δίνει το «παρών» όπου υπάρχει ανάγκη, υποστηρίζοντας μη κερδοσκοπικούς φορείς, αθλητικές οργανώσεις, μονάδες πρωτοβάθμιας υγείας και οργανισμούς με ισχυρό κοινωνικό πρόσημο όπως το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ασφάλισης αυτοκινήτου, κατοικίας, προσωπικού ατυχήματος, καθώς και ασφαλίσεις εγγυήσεων και εμπλουτίζει διαρκώς τη γκάμα των προσφερόμενων προϊόντων της σύμφωνα με τις ανάγκες και τις τάσεις της ελληνικής αγοράς.

Η Extra Assistance ιδρύθηκε το έτος 2015 με βασικό σκοπό την παροχή υπηρεσιών οδικής βοήθειας σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3651/2008

Την πρωτοβουλία ανέλαβε ο ιδρυτής Αριστείδης Μπουσουλόπουλος, βασιζόμενος στην πολυετή και πολύπλευρη εμπειρία του στον χώρο της Οδικής Βοήθειας Οχημάτων.

Η Extra Assistance έχει ως κύριο μέλημα την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση του εκάστοτε συνδρομητή της, αντιμετωπίζει ως μεμονωμένο το κάθε περιστατικό και βασικός σκοπός της οποιαδήποτε ενέργειάς της είναι η αμεσότερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση του συνδρομητή.

Για να επιτευχθεί αυτό, σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια διαθέτει οχήματα καθώς και συνεργάτες εξυπηρέτησης.

Η Giant Stride ιδρύθηκε το 2014 με σκοπό να προσφέρει μια ολιστική διαχείριση ΙΤ σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, προκειμένου οι επιχειρηματίες να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο όσον αφορά τη διαχείριση της τεχνολογίας στην επιχείρηση τους.

 Το 2021 βραβεύτηκε για την υπηρεσία IT Transformation as a Service που βάζει τέλος στη πολυπλοκότητα που αντιμετωπίζουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις για την μετάβαση τους στο Cloud, ενώ το 2023 διακρίθηκε ως μια από τις 10 καλύτερες επιχειρήσεις στην Ευρώπη για τις πλήρως διαχειριζόμενες υπηρεσίες ασφαλείας και ΙΤ.

Η ασφαλιστική εταιρία Hellas Direct έκλεισε 10 χρόνια λειτουργίας και εξυπηρετεί με συνέπεια περισσότερους από 700.000 πελάτες. Δραστηριοποιείται πλέον σε τρεις χώρες, Ελλάδα, Κύπρο και Ρουμανία και παρέχει τα ασφαλιστικά της προϊόντα (ασφάλεια σπιτιού, αυτοκινήτου και μηχανής) αναζητώντας πάντα πρακτικές λύσεις για όλους. Όχι μόνο στον τομέα της ασφάλειας αλλά και ευρύτερα για όλο το οικοσύστημα της κινητικότητας. 

Το 2023 βραβεύτηκε από  τους Financial Times για 4η φορά ως μία από τις 1000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες  στην Ευρώπη. Σχεδιάζοντας τα επόμενα βήματά της,  η Hellas Direct μένει πιστή σε όσα την έκαναν εξαρχής να διαφέρει: εύκολες και απλές διαδικασίες, αξιοποίηση της τεχνολογίας σε κάθε βήμα, αποτελεσματική και γρήγορη διαχείριση ζημιών, άμεση αποζημίωση. Στόχος της παραμένει πάντα να κάνει τη ζωή των ασφαλισμένων της – και όχι μόνο- πιο εύκολη.

 

Η INFOTRUST είναι το μεγαλύτερο Ασφαλιστικό Πρακτορείο στη Βόρεια Ελλάδα και βρίσκεται σταθερά στις πέντε πρώτες θέσεις της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης πανελλαδικά. Με 25 χρόνια εμπειρίας και εξειδικευμένο προσωπικό, η Infotrust έχει παρουσία σε 41 νομούς, υποκατάστημα στην Αθήνα, δίκτυο 700 συνεργατών, 90.000 πελάτες και τζίρο που ξεπερνάει τα 23 εκατομμύρια ασφάλιστρα ετησίως.

Η Infotrust προσφέρει στο δίκτυο των συνεργατών της μεγάλη γκάμα παροχών. Εκπαιδευτικά προγράμματα τόσο σε ασφαλιστικά προϊόντα όσο και σε θεματολογία πωλήσεων,   δυνατότητα επιλογής προϊόντων ανάμεσα σε 35 Ασφαλιστικές Εταιρείες , Ετήσιος Κανονισμός Πωλήσεων, μεγάλοι διαγωνισμοί και συμμετοχή σε εταιρικά ταξίδια είναι μερικά από τα οφέλη που λαμβάνουν οι συνεργαζόμενοι ασφαλιστικοί πράκτορες.

H SoEasy Insurance Brokers Ltd, είναι Μεσιτική Εταιρεία Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης.  Είναι εγγεγραμμένη στην Κύπρο με άδεια διεξαγωγής εργασιών σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Στην Ελληνική Επικράτεια, λειτουργεί σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.4583/2018 για την Ελεύθερη Παροχή Υπηρεσιών.

Η SoEasy λειτουργεί ως MGA των Ασφαλιστικών Εταιρειών AXERIA IARD και KLPP Insurance and Reinsurance Company Ltd καθώς και με ντόπιες εταιρείες,  μέσω των οποίων προσφέρει στην Ελληνική Αγορά Ασφαλίσεις:

  • Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης,
  • Προσωπικών Ατυχημάτων και Υγείας
  • Ταξιδιωτικές Ασφαλίσεις
  • Εγγυητικές Επιστολές
 

Η Truck & Cargo InsuranceSamoladas είναι ένα πρακτορείο ασφαλειών με εξειδίκευση στην ασφάλιση φορτηγών, φορτίων αλλά και της ευρύτερης εφοδιαστικής αλυσίδας.

Δραστηριοποιείται στο χώρο της ασφάλισης των φορτηγών και των μεταφορών από το 1999 και είναι ο Leader στην ασφάλιση φορτηγών δημοσίας χρήσεως καθώς κατέχει το 17% της αγοράς (πλέον 7.000 Φ.Δ.Χ.).

Διαχειρίζεται ένα μεγάλο αριθμό ασφαλιστικών προγραμμάτων, ενώ διατηρεί στο χαρτοφυλάκιό της 2.500 και πλέον εταιρίες του χώρου, με πάνω από 11.000 ασφαλιστήρια συμβόλαια.

Είναι µέλος του Πανελληνίου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΑΣ), της Ελληνικής Εταιρείας Logistics (EEL), του ILME  ( Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος ) επίσημος ασφαλιστικός σύμβουλος της Greek Cold Storage & Logistics Association, της Πανελλήνιας Ένωσης Επιχειρήσεων Διαμεταφοράς (ΠΕΕΔ), και έχει συνεργαστεί για “tailored” ασφαλιστικά προϊόντα με την Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινήτων Ελλάδος (ΟΦΑΕ) καθώς επίσης την έχει εμπιστευθεί το Πανελλήνιο Συνδικάτο Χερσαίων Εμπορευματικών Μεταφορών (Π.Σ.Χ.Ε.Μ.) για τη δημιουργία ασφαλιστικού προγράμματος συμβολαίου εμπορευματικών μεταφορών για την κάλυψη των μελών του.

Έχει βραβευτεί πολλές φορές για την παρουσία της στο χώρο και από την ασφαλιστική αγορά, αλλά και από την αγορά των Logistics παίρνοντας διακρίσεις κάθε χρόνο από το 2015 έως και σήμερα με τα βραβεία Φίλιππος Μωράκης, Mobility Awards και Supply Chain Awards.

Η Wise Daedalus Agents δραστηριοποιείται σε όλους τους σύγχρονους κλάδους ασφαλειών, με πρωτοποριακά και εξειδικευμένα προγράμματα, που παρέχουν ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις, τόσο σε ατομικό όσο και σε επιχειρηματικό επίπεδο.

Η φιλοσοφία και η ιδέα της εταιρείας μας είναι να μπορούν οι ασφαλιστές και τα στελέχη της να προσθέτουν αξία στην κάθε συναλλαγή. Τα αντικείμενα και οι δραστηριότητές της έχουν κυριολεκτικά δημιουργηθεί ώστε οι συνεργάτες ασφαλιστές να μπορούν να ασχολούνται και να αμείβονται από πολλές δραστηριότητες παράλληλα.