ΘΕΜΑ

35TH THESSALONIKI INSURANCE CONFERENCE

10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 GRAND HOTEL PALACE

«Ευκαιρίες και προκλήσεις για τον ασφαλιστικό κλάδο»

H ναυαρχίδα της ετήσιας ενημέρωσης για όλη την ασφαλιστική αγορά της Β. Ελλάδος

Τα συνέδρια της Insurance Innovation και του insuranceforum.gr αποτελούν ένα σημείο αναφοράς για την ασφαλιστική αγορά, καθώς πραγματοποιούνται από το 2012 σε δεκάδες πόλεις της Ελλάδας με τη συνεργασία των θεσμικών κλαδικών φορέων και ανασχεδιάζονται συνεχώς, ώστε να είναι πάντοτε επίκαιρα και χρήσιμα.

Δίνοντας έμφαση στις προκλήσεις της νέας εποχής, το 35th Thessaloniki Insurance Conference φιλοδοξεί για ακόμη μία χρονιά να αποτελέσει τη ναυαρχίδα της ετήσιας ενημέρωσης για όλη την ασφαλιστική αγορά της Β. Ελλάδος.

 

 

 

conference-desk_compressed.jpg
ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Το 35th Thessaloniki Insurance Conference... έρχεται 10 Μαρτίου!

Το Thessaloniki Insurance Conference, ένα συνέδριο-θεσμός για την ασφαλιστική αγορά της Β. Ελλάδος, και όχι μόνο, επανέρχεται δυναμικά για ακόμη μία χρονιά, με στόχο να φέρει σε επαφή εκατοντάδες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές με ασφαλιστικές εταιρείες, αλλά και να ενημερώσει τους επαγγελματίες του κλάδου για τις τρέχουσες εξελίξεις στην εγχώρια ασφαλιστική βιομηχανία.

Το THINC, καθιστά ένα θεσμό για την ασφαλιστική αγορά της Βορείου Ελλάδος και όχι μόνο. Φέτος, επιστρέφει με ανανεωμένη διάθεση και μια πλούσια ατζέντα ομιλητών, δίνοντας έμφαση στο στοιχείο που κάνει τα συνέδρια της Insurance Innovation να ξεχωρίζουν, το networking.

Networking Insurance Conference

Για πρώτη φορά οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να ορίσουν προκαθορισμένες συναντήσεις με στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών, ασφαλιστικών επιχειρήσεων και εταιρειών τεχνολογίας.  Οι συναντήσεις θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια του συνεδρίου ή οποιαδήποτε άλλη χρονική στιγμή κατόπιν συνεννόησης και γίνονται με την πρωτοποριακή εφαρμογή του EVENTORA.

Μία ακόμη καινοτομία για φέτος, αποτελεί η παρουσία Ελλήνων που δραστηριοποιούνται στην ασφαλιστική αγορά του εξωτερικού. Οι ειδικοί προσκεκλημένοι θα μας μιλήσουν για το θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης σε χώρες εντός και εκτός Ευρώπης, αναλύοντας τα προβλήματα αλλά και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για τους επαγγελματίες, καθώς και τις διαφορές του νομοθετικού πλαισίου.

Mετά την λήξη του Thinc23 θα παρατεθεί δείπνο γνωριμίας  και συζήτησης (Νetworking Dinner) στο καταξιωμένο Seros Restaurant του Grand Hotel Palace
Μπορείτε να καταχωρήσετε την θέση σας στο δείπνο εδώ.

Το Thessaloniki Insurance Conference 2023 θα διεξαχθεί με υβριδική μορφή (φυσική και διαδικτυακή παρουσία).

tablet_compressed.jpg
conference-room_compressed.jpg

Θεματολογία του Συνεδρίου

  1. Η ασφαλιστική διαμεσολάβηση το 2023 – Προκλήσεις και προοπτικές
  2. Ο κλάδος περιουσίας και η αναγκαιότητα για ιδιώτες και επιχειρηματίες
  3. Η τεχνολογία στις υπηρεσίες του κλάδου υγείας
  4. Αυτοκίνητο, αυτοματισμοί και ασφάλιση
  5. Επαγγελματικές ευθύνες – Η νέα τάση στην ασφαλιστική αγορά
  6. Ασφάλιση κυβερνοεπιθέσεων – Ένα νέο πεδίο για καινοτόμες εργασίες
  7. Οι startups του κλάδου και οι προοπτικές ανάπτυξης
  8. Artificial Intelligence και Ασφαλιστική αγορά – Η πρόοδος των τελευταίων ετών

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τα διαθέσιμα χορηγικά προγράμματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους:

Yπεύθυνος: Αριστείδης Βασιλειάδης

Τμήμα Πωλήσεων: Ειρήνη Μπάρδη

2315 311 282 | 694 166 5405

info@insuranceinnovation.gr | sales@insuranceinnovation.gr