thinc.gr thinc τηινψ

ΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ

ΤΖΙτζικοστασ

Απόστολος Τζιτζικώστας

Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας

Κυριάκος-Μερελής-photo-2-03-285x400-1

Κυριάκος Μερελής

Αντιπρόεδρος Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου & Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων Ε.Ε.Θ
doumanis

Ισαάκ Δουμάνης

Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Ν. Θεσσαλονίκης
(Σ.Δ.Α.Ε)

ΤΣΟΛΑΚΗΣ

Ηλίας Τσολάκης

Πρόεδρος Πανελλήνια Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

(Π.Ο.Α.Δ)

Gourgouli-small-180x180

Θεοδώρα Γουργούλη

Πρόεδρος Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

(Π.Σ.Α.Σ)

Μυρτω Χαμπάκη _Εξώφυλλο (1)

Μυρτώ Χαμπάκη

Partner, Advisory Services

Experto Crede Consultants

Τσεκούρας Insurance Innovation 2023

Δημήτρης Τσεκούρας

CEO,

Arag Hellas

Emilios Markou Profile_picture 1

Αιμίλιος Μάρκου

Συνιδρυτής & Εκτελεστικός Διευθυντής

Hellas Direct

ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΗΣ 1

Μάρκος Κατσουλάκης

Executive Director

Insurance Beat

 

Β. ΣΚΑΘΑΡΟΣ INTERLIFE _n 1

Βασίλης Σκάθαρος

Επιθεωρητής Πωλήσεων

Interlife Α.Α.Ε.Γ.Α

 

ΘΑΝΟΣ ΚΟΠΤΣΗΣ

Θάνος Κόπτσης

Υπεύθυνος Ανάπτυξης & Υποστήριξης Δικτύου Συνεργατών

Infotrust S.A.

Theresa Skarlatou_Photo

Τερέζα Σκαρλάτου

CEO

Allianz Trade

ΚΩΣΤΑΡΕΛΟΣ 1

Κώστας Κωσταρέλος

Τεχνικός Διευθυντής

Cromar Insurance Brokers S.A

Alexis Pantazis Profile pic 1

Αλέξης Πανταζής

Συνιδρυτής & Εκτελεστικός Διευθυντής

Hellas Direct

φωτοπουλος κωνσταντινος 2

Κωνσταντίνος Φωτόπουλος

CEO

Hoolie Pet Insurance

Εικόνα KARAVIAS 1

Γιώργος Καραβίας

CEO

Karavias Underwriting Agency

INTERLIFE ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΑΤΗ

Αθανασία Μάτη

Underwriter Κλάδου Περιουσίας

INTERLIFE Α.Α.Ε.Γ.Α

iasonas sarrigiannidis 1

Ιάσωνας Σαρρηγιαννίδης

Co-Founder

Magenda360

sarr (1)

Ιωάννης Σαρρηγιαννίδης

Co-Founder

Magenda360

OUR SPEAKERS CV's

VASSILIADIS.photo

Χριστίνα Βασιλειάδη, Senior Account Manager, Atradius Crédito y Caución S.A. de Seguros y Reaseguros (Ελληνικό υποκατάστημα)

Απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, εργάστηκε από το 2008 έως το 2015 σε διάφορες θέσεις στην εξυπηρέτηση πελατών.

Από το 2015 έως και σήμερα εργάζεται ως Account Manager στην ομάδα της Atradius CyC SA, λειτουργώντας ως συνδετικός κρίκος ανάμεσα στην επιχείρηση και στους πελάτες/συνεργάτες της, διαχειρίζοντας καθημερινά τις ανάγκες και απορίες που προκύπτουν.

Είναι local ambassador της online πλατφόρμας ATRADIUS ATRIUM, μέσω της οποίας οι πελάτες μας διαχειρίζονται το ασφαλιστήριο συμβόλαιο πιστώσεων.

Andreas Dazelidis 2

Ο Ανδρέας – Τριαντάφυλλος Δαζελίδης είναι ο Επικεφαλής του προϊόντος Surety & Guarantee για την Ελλάδα. Η καριέρα του στην Allianz Trade ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2019 όπου ίδρυσε και ανέπτυξε το προϊόν για την εταιρεία στην Ελληνική αγορά.

Πριν την Allianz Trade εργαζόταν από το 2001 στις τράπεζες Πειραιώς, Κύπρου και HSBC σε θέσεις ευθύνης με αντικείμενο τις βραχυπρόθεσμες χρηματοδοτήσεις και το Trade Finance γενικότερα.  

Είναι κάτοχος πτυχίου Bachelor in Business Management καθώς και μεταπτυχιακού Financial Decision Analysis από το πανεπιστήμιο του Portsmouth Μ. Βρετανίας.

Lefteris Portrait 44yo

Ο Λευτέρης Καραφίλης, είναι IT & Security Architect με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο. Έχει συνεργαστεί με πολυάριθμες εταιρείες και έχει σχεδιάσει λύσεις κυβερνοασφάλειας για επιχειρήσεις της Ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας. Το 2014, ίδρυσε την Giant Stride, μια εταιρεία Managed IT Services (MSP) που βοηθά μικρομεσαίες επιχειρήσεις με στιβαρή κυβερνοασφάλεια.

 Με την τεχνογνωσία του Λευτέρη Καραφίλη και την αφοσίωση της ομάδας του στην παροχή καινοτόμων λύσεων, η Giant Stride αναγνωρίστηκε πρόσφατα ως μία από τις 10 κορυφαίες εταιρείες κυβερνοασφάλειας στην Ευρώπη, εδραιώνοντας περαιτέρω την ιδιότητά της ως αξιόπιστου και ιδιαίτερα σεβαστού παίκτη στον κλάδο.

Louiza Picture

Ζυγουράκη Λουίζα
Σπούδασε Νομική στην Αγγλία και έπειτα μετακόμισε στην Ολλανδία, όπου έκανε LLLL.MM. στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο, με εξειδίκευση το Δίκαιο του Ανταγωνισμού. Ανήκει στο δυναμικό του Ελληνικού Υποκαταστήματος της Coface από το 2021, όπου κατέχει τη θέση της Επικεφαλής του Χαρτοφυλακίου.

LYMPERIOU.photo

Πάνος Λυμπερίου, Sales Representative, Atradius Crédito y Caución S.A. de Seguros y Reaseguros (Ελληνικό υποκατάστημα)

Γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλαδας Deree (B.Sc. in Business Administration with emphasis on Entrepreneurship).

H καριέρα του στο χώρο της ασφάλισης πιστώσεων ξεκίνησε το 2008 όπου ανέλαβε τη θέση του Account Manager στην Atradius Ελλάδος. Το 2018 μετακινήθηκε στο τμήμα πωλήσεων ως Sales Representative, θέση την οποία κατέχει έως και σήμερα.

Είναι πατέρας 2 παιδιών.

Μιχαηλίδης Γιώργος

Ο Γιώργος Μιχαηλίδης, Εμπορικός Διευθυντής της Infotrust τελείωσε το Γενικό Λύκειο στην Θεσσαλονίκη και μεταγενέστερα σπούδασε στην Βιέννη Οικονομικά & Προγραμματισμό.Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.Δραστηριοποιείται στον ασφαλιστικό χωρο από το 1989 .Το πρώτο του σχολείο υπήρξε η ALICO όπου παρακολούθησε βασική εκπαίδευση.Σύντομα παρακολουθώντας συνεχόμενες εκπαιδεύσεις management έγινε Manager.Από το 1995 έως το 2016 υπήρξε Agency Manager στην International Life έχοντας υπό την  εποπτεία του τις περιοχές Λάρισα,Κατερίνη,Βέροια, Νάουσα,Καστοριά, Φλώρινα.

Έχει παρακολουθήσει όλα τα σεμινάρια της Libra και έχει συμμετάσχει σε παγκόσμια συνέδρια της GAMA στην Αμερική και στον Καναδά.

Σήμερα είναι Συντονιστής Ασφαλιστικών πρακτόρων και διατηρεί πρακτορείο με συνεργασίες σε Βέροια,Νάουσα,Αλεξάνδρεια,Θεσσαλονική,Χαλκιδική,Καστορία.

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΕΑ (Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης) της Eurolife

νέγρης

Ο Γεώργιος Νέγρης είναι ένας επαγγελματίας με εκτεταμένη εμπειρία στον τομέα των πωλήσεων και της διοίκησης.

Έχει διατελέσει πωλητής, προϊστάμενος, σύμβουλος ασφαλίσεων, υπεύθυνος οικογενειακής επιχείρησης και επιθεωρητής πωλήσεων, προσφέροντας έτσι σημαντική συνεισφορά σε κάθε θέση. Τα τελευταία χρόνια, ως Εμπορικός Διευθυντής στην Extra Assistance, έχει αποδείξει εξαιρετικές ικανότητες στην ομαδική εργασία, στη στρατηγική ανάπτυξη και στη διαχείριση πελατών.

DSC_0463

Φανή Παπάζογλου, Area Sales Supervisor, Carglass® Greece

Η Φανή Παπάζογλου είναι Area Sales Supervisor με πολυετή εμπειρία στο χώρο τον Πωλήσεων και του Key Account Management στους κλάδους τηλεπικοινωνιών και αυτοκινήτου και έχει σπουδάσει Business Administration στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Εργάζεται στην Carglass® Ελλάδος από το 2022 ως μέλος του Τμήματος Πωλήσεων με δραστηριότητα σε μεγάλο μέρος της Β. Ελλάδας και της Θεσσαλίας. Ο τομέας ευθύνης της περιλαμβάνει Ανάπτυξη και αξιολόγηση πωλήσεων, διαχείριση πελατολογίου και αξιοποίηση ευκαιριών για το εταιρικό δίκτυο και το δίκτυο συνεργατών.

T&C (2)

Ο Γιάννης Σαμολαδάς είναι ιδρυτής της πρακτορειακής ασφαλειών  Truck & Cargo Insurance και της συμβουλευτικής εταιρείας Διαχείρισης Ασφαλίσιμων Κινδύνων IRM.

Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στην Αθήνα και έχει τελειώσει το mini MBA στο Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών(ΕΙΑΣ) σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Κατέχει τον τίτλο «Business Insurance Architect» από τον οργανισμό IFA.

Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Πρακτόρων(ΠΣΑΣ)), είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Logistics (EEL) καθώς και του Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος (ILME).

Έχει διατελέσει ως σύμβουλος για ασφαλιστικά θέματα της ΟΦΑΕ (Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος),του Πανελλήνιου Συνδικάτου Χερσαίων Εμπορευμάτων (ΠΣΧΕΜ),της Πανελλήνιας Ένωσης Επιχειρήσεων Διαμεταφοράς (ΠΕΕΔ) καθώς και της Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους(ΕΒΨ).

Έχει 25 χρόνια εμπειρίας στις ασφάλειες φορτηγών, φορτίων αλλά και εξειδίκευση σε θέματα ασφάλισης στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Συμμετέχει κάθε χρόνο σε συνέδρια ασφαλιστικά και logistics σε Ελλάδα αλλά και στο Εξωτερικό συνήθως ως ομιλητής.

Έχει αρθρογραφήσει πάνω από 100 άρθρα τα οποία έχουν δημοσιευθεί και αναρτηθεί σε περιοδικά & site ειδικού τύπου.

Τα τελευταία 12 χρόνια είναι εθελοντής συμμετέχοντας στο Ευρωπαϊκή Νύχτα Χωρίς Ατυχήματα στο Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας “Ι.Ο.ΑΣ. – Πάνος Μυλωνάς”.

Έχει αναγνωριστεί από την ασφαλιστική αγορά με το βραβείο “Φίλιππος Μωράκης”, από την αγορά των Logistics με το βραβείο Supply Chain Awards, από την αγορά των στόλων οχημάτων με τα Mobility Awards και από το Youtruck Fiesta ως κορυφαίος ασφαλιστής φορτηγών της χρονιάς.

Είναι παντρεμένος με την Μαρία Γεωργαρούδη  και έχει  2 δίδυμα αγόρια 15 ετών, τον Κωνσταντίνο και τον Παντελή. Είναι ασφαλιστής από το 1999 και τον ελεύθερο του χρόνο τον αφιερώνει περνώντας ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά του.

1000005621

Ο Γιάννος Σανταμάς είναι κάτοχος B.Sc Safety and Systems Management από το πανεπιστήμιο Νοτιάς Καλιφορνίας (University of Southern California) και μεταπτυχιακό δίπλωμα Διοίκησης Επιχειρήσεων από Mediterranean Institute of Management (MIM).

Διευθυντής και μέτοχος της Kemter Insurance Agencies, Sub-Agencies and Consultants Ltd, www.kemterinsurance.com Coverholder at Lloyd’s από το 2016, μια εταιρία που δραστηριοποιείται στο Γενικό Κλάδο.

Έχει εξειδίκευση στους κλάδους Προσωπικών Ατυχημάτων και Υγείας (Accident and Health) και Ναυτασφάλεια (Marine Cargo) με έμφαση στα φορτία προς εμπόλεμες περιοχές προσφέροντας καλύψεις και επεκτάσεις όπως Χερσαίος Πόλεμος “War on Land”.

Εξειδικεύεται στην αξιολόγηση και αναδοχή κινδύνων με βάση τις συμβάσεις που κατέχει (Binding Authorities) από τους Lloyd’s του Λονδίνου ως Coverholder at Lloyd’s τα τελευταία 25 χρόνια.

Δημιουργός και σχεδιαστής νέων καινοτόμων προϊόντων και λύσεων σε κατηγορίες όπως: Ναυτασφάλεια, Περιουσίας, Προσωπικά Ατυχήματα & Υγεία, Ασφάλιση Ταξιδιών, Ασφάλιση Ναυτικών.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΑΓΓΕΛΟΣ-ΠΑΝΑΓΗ-_002_

Ο Άγγελος Παναγή είναι κάτοχος πτυχίου στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και επίσης κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο στις Διεθνείς Σχέσεις.

Εργάζεται στην Ασφαλιστική Βιομηχανία από το 1992 και διετέλεσε στέλεχος σε αριθμό Ασφαλιστικών Εταιρειών τόσο Κλάδο Ζωής όσο και του Γενικού Κλάδου.

Από το 2019 εργάζεται στην SoEasy Insurance Brokers Ltd, στην Διεύθυνση Λοιπών Κλάδων με κύρια καθήκοντα την Αξιολόγηση και Αποδοχή Κινδύνων,   σχεδιασμό νέων  προϊόντων και ανάπτυξη νέων αγορών. 

Theresa Skarlatou_Photo

Η Τερέζα Σκαρλάτου είναι CEO της Allianz Trade στην Ελλάδα, υπεύθυνη για την Ελλάδα και την Κύπρο. Με εξειδίκευση στο Financial Management, έχει μακρόχρονη επιτυχημένη πορεία στον κλάδο της Ασφάλισης Πιστώσεων και Εγγυήσεων, έχοντας αναλάβει ανώτερες θέσεις στην Οικονομική, Εμπορική και Market Management Διεύθυνση της Allianz Trade, καθώς και σημαντικά projects σε θέματα ανάπτυξης, operations, μετασχηματισμού και πελατοκεντρικής κουλτούρας.

Πριν από την τρέχουσα θέση της, κατείχε για 6 χρόνια τη θέση του CFAO στον Όμιλο Solunion, joint venture του Ομίλου της Allianz και του Ομίλου της Mapfre για την Ισπανία και τη Λατινική Αμερική. Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά.

Αθανάσιος Ι. Σμυρνής 1

Ο Αθανάσιος Ι. Σμυρνής, Διευθυντής του Υποκαταστήματος EUROINS Ελλάδος, είναι Οικονομολόγος, κατέχει πτυχίο Δημόσιας Διοίκησης από το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και πτυχίο Διοίκησης Τουριστικών Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Είναι Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και έχει λάβει άδεια Λογιστή Φοροτεχνικού Α’ Τάξεως. Επίσης έχει λάβει Πιστοποίηση Διαχείρισης Επενδυτικών Χαρτοφυλακίων.

Ο κ. Σμυρνής έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρία σε ανώτερες διοικητικές θέσεις και έχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος Πιστωτικών Ιδρυμάτων και Εταιρειών Παροχής Επενδυτικών υπηρεσιών. Από τον Δεκέμβριο του 2020 έως τις 28.11.2023 διετέλεσε ως Αναπληρωτής Διευθυντής του Υποκαταστήματος της Ασφαλιστικής εταιρείας Euroins στην Ελλάδα. Η συνεργασία του με τον όμιλο Euroins Insurance Group ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2020 ως Σύμβουλος Εσωτερικού Ελέγχου, θέση την οποία κατέχει ακόμη και σήμερα.

Τσεκούρας Insurance Innovation 2023

Ο κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Παν/μίου Αθηνών με εργασίες & παρουσιάσεις σε θέματα Αστικού Δικαίου & Πολιτικής Δικονομίας. Ως αριστούχος ενεγράφην στο Β’ έτος Τμ. Νεοελληνικής Γραμματείας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρακολούθησε μεταπτυχιακά μαθήματα επιλογής επί εξάμηνο στο Πανεπιστήμιο Innsbruck της Αυστρίας και μετά από εξετάσεις γλώσσας στο Πανεπιστήμιο Bonn Γερμανίας ενεγράφη στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Heidelberg. Από το Πανεπιστήμιο Hagen και με καθηγητή τον Δημήτριο Τσάτσο του ανατέθηκε διδακτορική διατριβή με θέμα “Ποινική προστασία του Κράτους έναντι της τρομοκρατίας”.

Μετά την διετή, στρατιωτική θητεία και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών εργάσθηκε ως δικηγόρος επί διετία. Από το 1985 εργάσθηκε αποκλειστικά στην ARAG HELLAS ως Δ/ντης Νομικής Υπηρεσίας και υπεύθυνος του Τμήματος Ζημιών της εταιρίας.

Από 1/1/2006 ανέλαβε Γενικός Δ/ντής της ARAG HELLAS και από 1/9/2011 είναι νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρίας στην Ελλάδα.

Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών & του Συνδέσμου Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων, της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος, Πρόεδρος της Επιτροπής Νομικής Προστασίας στην ΕΑΕΕ, στην Εταιρία Προστασίας Πνευματικής Ιδιοκτησίας.

Είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά.

Kyriakos Tzitziris photo

Ο Κυριάκος Τζιτζιρής είναι ο Επικεφαλής της ομάδας Πωλήσεων της Allianz Trade στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Εξειδικευμένος στην Ασφάλιση των Πιστώσεων, διαθέτει μια επιτυχημένη 17ετή καριέρα στην εταιρία έχοντας διατελέσει σε υψηλές θέσεις στα τμήματα Αξιολόγησης Κινδύνων, Underwriting και Πωλήσεων της Allianz Trade.

Επιπλέον, έχει αναλάβει σημαντικά έργα στον τομέα της αυτοματοποιημένης αξιολόγησης πιστωτικού κινδύνου, του ψηφιακού μετασχηματισμού σε αποφάσεις ανάληψης κινδύνου καθώς και της εδραίωσης μιας εμπορικής πολιτικής που θέτει τον πελάτη στο επίκεντρο.

ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Κωνσταντίνος Φωτόπουλος Founder της εταιρίας WISE DAEDALUS αποφοίτησε από το  ΤΕΙ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ της Αθήνας το 1993 ενώ παράλληλα σπούδασε στο Southeastern University Business Administration .

Η διαδρομή του κ Φωτόπουλου στο χώρο της ασφάλισης ξεκίνησε από ένα “κόλπο” του πατέρα του. Προσποιούμενος βαριά ασθένεια του ζήτησε να δοκιμάσει να γίνει ασφαλιστής καθώς έβλεπε ότι στο επάγγελμα αυτό θα είχε ένα καλό μέλλον και όπως λέει ο ίδιος  του έκανε τη χάρη και τελικά δεν το μετάνιωσε ποτέ. Από το 1993 ως το 2004 υπήρξε ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής  στην ΝΝ με πολλές βραβεύσεις ως  1ος ασφαλιστής σε όλη την ΝΝ Ελλάδος επί τέσσερα έτη , ενώ για τα επόμενα 3 χρόνια διατέλεσε Διευθυντής Υποκαταστήματος  στην ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ, που για τα 2 από τα 3 έτη βραβεύτηκε ως 1ος  Διευθυντής σε όλη την εταιρία. Τελευταίος  σταθμός στο Agency  ήταν για 3 χρόνια Διευθυντής Υποκαταστήματος  στην Eurolife Team του αείμνηστου κου Γ. Ψαρρά .

Στα τέλη του 2012 ως ανήσυχο πνεύμα , θέλοντας να κάνει κάτι «δικό» του , ίδρυσε την Daedalus Life που το 2018 ωρίμασε,  έγινε «σοφότερη» και μετά-ονομάστηκε σε Wise Daedalus Agents , μια εταιρία που δραστηριοποιείται σε όλους τους σύγχρονους κλάδους ασφαλειών με εξειδίκευση στον κλάδο υγείας και στο pet – insurance, δημιουργώντας  πρωτοποριακά και ειδικά tailor made προγράμματα, που παρέχουν ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις, τόσο σε ατομικό όσο και επιχειρηματικό επίπεδο.

Το 2021 ίδρυσε την Hoolie Foundation Brokers ( εγγεγραμμένη Start up εταιρία στην Θερμοκοιτίδα της Elevate Greece) την 1η animal Friendly εταιρεία σχεδιασμού προγραμμάτων ασφάλισης κατοικιδίων στην Ελλάδα , μια εταιρία που από τους πρώτους μήνες της λειτουργίας της κατάφερε να βραβευθεί στο pet industry.  Ήδη μετράει 3 χρυσά  βραβεία για την «καλύτερη υπηρεσία ασφάλισης κατοικιδίων» , ένα χρυσό βραβείο στην κατηγορία Insurance Innovation το βραβείο « Innovative Insurance Product» και το Νοέμβριο του 2023  το πρώτο βραβείο  στα Startupper Awards 2023 στην κατηγορία «Pet insurance» στην θερμοκοιτίδα των Start up εταιριών .

Μυρτω Χαμπάκη _Εξώφυλλο (1)

Χαμπάκη Μυρτώ – ADVISORY PARTNER, EXPERTO CREDE

H Μυρτώ Χαμπάκη σπούδασε Οικονομικά (Β.Α) στο Ηνωμένο Βασίλειο από όπου και πήρε και το μεταπτυχιακό της στις Ευρωπαϊκές και Ομοσπονδιακές Σπουδές (Μ.Α) .

Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στον χρηματοοικονομικό τομέα και τα τελευταία 28 χρόνια και έχει διατελέσει στέλεχος σε θέσεις ευθύνης στον ασφαλιστικό, ελεγκτικό, τραπεζικό και συμβουλευτικό κλάδο.

Διετέλεσε μέλος της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής για την ενσωμάτωση της οδηγίας Solvency II στο Ελληνικό Δίκαιο καθώς και μέλος της Solvency II Steering Group της Insurance Europe στις Βρυξέλλες.

Είναι συγγραφέας πέντε βιβλίων, τρία εκ των οποίων αφορούν στην Ιδιωτική Ασφάλιση με θεματολογία την Οδηγία Solvency II και την Οδηγία IDD για Eλλάδα και Κύπρο. Είναι πιστοποιημένη Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (DPO), Πιστοποιημένη Επαγγελματίας Εσωτερικού Ελέγχου, Πιστοποιημένη επαγγελματίας στην Κανονιστική Συμμόρφωση και Πιστοποιημένη Επαγγελματίας στην αντιμετώπιση Ξεπλύματος Χρήματος και Χρηματοδότησης της Τρομοκρατίας και ιδρυτής της εταιρίας Experto Crede Consultants (www.expertocrede.gr) όπου προΐσταται των συμβουλευτικών υπηρεσιών (Advisory Partner).